Öntisztító rendszer


A világ legfejlettebb öntisztító rendszere - DARC

Tovább hosszabbítja az élettartamot a dupla automata ellentétes tisztító rendszer (DARC), mely teljesen eltávolítja a keletkező vízkövet az ionizáló kamrájából és elektródájáról. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az Aquarion folyamatosan vízkő-mentesíti magát a háttérben, miközben mi egyszerűen csak lúgos vizet engedünk belőle. Ez a szabadalmaztatott DARC tisztítórendszer annyira a felső kategóriát képviseli, hogy még a többi, alacsonyabb árfekvésű Jupiter modellben sincs benne. A DARC rendszernek köszönhetően a készülék külön karbantartást nem igényel. Nem áll le 20 literenként vagy 12 óránként mint más egyszerűbb típusok, és nem igényel időnkénti karbantartást sem a részédről!

Vagyis az Aquarion folyamatosan ad ionizált vizet, miközben az elektródák tisztításáról a háttérben gondoskodik. Erre Neked nem kell külön figyelned, és nem szükséges külön tisztító programot elindítaniod. Ez egyszerűen automatikusan megtörténik a háttérben.
A lúgosító víztisztítók közül a Jupiter modellek az elsők, amiket nem csak kizárólag hideg vízzel lehet használni. Bár az Aquarion vízionizáló forró vízzel nem üzemeltethető, ezért ha 30° fok feletti víz kerül a gépbe, vészjelzést ad, és automatikusan kikapcsol.
A langyos víz befogadása azért nagyon praktikus, mert például arc, haj és fogmosáshoz jobban fog esni a kézmeleg víz, mint a jéghideg.

Az ionizáló megvásárlása egy hosszú távú befektetés az egészségünk érdekében, ezért alaposan meg kell fontolnunk, hogy milyen készüléket válasszunk.
Az ionizálók legérzékenyebb része az ionizáló kamra és az elektródák. Ezért két ionizáló között nem elsősorban a külcsín a meghatározó különbség - habár az Aquarion tényleg egy gyönyörű készülék - hanem az elektródák tisztítása, ami kihatással van az ionizáció minőségére.
A piacon kapható készülékek általában polaritás váltással tisztítják magukat. Ez az eljárás azonban megenged némi vízkőlerakódást, és ezzel csökkenti az elektródák hatásfokát.

Az új DARC tisztítórendszer gondoskodik a vízkő maradéktalan eltávolításáról, így biztosítja a készülék különösen hosszú, 20 éves élettartamát. Ennek a rendszernek köszönhetően az Aquarion elektródái 10%-kal erősebb ionizációra képesek, mint a Jupiter Melody, és 20%-kal erősebbre mint Jupiter Neptune modell.





A terhes és szoptatós anyukáknak hasznos ajándékról itt találsz információt>>>





Eszedbe jutott, hogy jó lenne megkóstolni?
pH skála

Kérj ingyenes tesztet mailben: vitallaci@gmail.com !

A pH skála logaritmikus léptékű, azaz 10-szeres szorzó van az értékek között. Ez azt jelenti, hogy a savas pH 4 értékű szénsavas ásványvíz például 1.000.000-szor, azaz 1 milliószor savasabb, mint az Aquarion pH 10 értékű lúgos vize!
Szerinted a tested melyiket választja?!

Kattints ide a válaszért>>>