Kis elővigyázatosság nem árt


Ahogy a csillag megy az égen...

...úgy érdemes!

A lúgos víz ivásra is igaz a mondás, hogy csak fokozatosan érdemes belekezdeni. Ez a fokozatosság azonban csak pár napra, hétre vonatkozik és egyéntől függően lehet hosszabb vagy rövidebb.
Én 3 naponként váltottam feljebb egy-egy fokozatot, tehát a gép megvételétől számított 10. napon már vígan ittam a 3-as erősségű 9-9,5 pH értékű vizet minden probléma nélkül és azóta is azt iszom.
Amikor tehát elkezded már inni, akkor újra előjönnek a csillagok, de más vonatkozásban.
Határ a csillagos ég!
Amit úgy kell érteni, hogy annyit ihatunk, amennyit csak a szervezetünk kíván.
Hidd el nekem, kívánni fogja, mert fantasztikus dolgokat tapasztalsz meg, hidratált leszel, energikus és szinte fürdőzöl majd ebben az élményben!
A tested pedig veszi fel a friss, oxigéndús vizet és élvezi ezt, az utoljára az anyaméhben tapasztalt áldásos állapotot.
Tudtad?    Az anyaméhben levő magzatvíz, amiben jelentős időt töltünk születésünk előtt, 8,5 pH értékű, tehát határozottan és nem kis mértékben lúgos!
Vajon meglepő-e, hogy a babák bőre milyen sima, illatuk milyen egyedien finom és ahogy növekednek és kapják a környezeti hatásokat és más típusú táplálékkal találkoznak, mint az anyatej, kezdik elveszíteni ezt a természetes "lúgosságukat"?

Visszakanyarodva a víziváshoz, én mondom, hogy egyáltalán nem nehéz tartani Dr. Robert O. Young, a lúgosítás legismertebb elméleti és gyakorlati szakértőjének a tanácsát, miszerint
15 testsúlykilogrammonként 1 liter ionizált lúgos víz
hidratálja igazán a szervezetet és képes biztosítani a testednek az annyira fontos pH egyensúlyi értéket, ami mindennek az alapját adja az egészségünk megőrzése érdekében. Ez azt jelenti, hogy nekem, amikor még 1 éve 97 kiló voltam több, mint 6 litrer vizet kellett innom, egy féléve viszont, hogy már 76 kg vagyok, elég 5 liter antioxidáns, lúgos víz. Én ezt naponta meg is iszom és nem esik terhemre, sőt!

A fenti bevezető után, azért pár szóban muszáj szólnom az elővigyázatossági intézkedésekről, amiről a Kezelői leírásban olvashatsz. Onnan idézem az alábbiakat, ezért a magázódó hangnem. Elnézést, hiszen mi tegeződéshez szoktunk, mint akik egy közös ügyön munkálkodnak, mégpedig azon, hogy saját szervezetünket egészségessé varázsoljuk a lehető legegyszerűbb módon.
Ez pedig annyira pofonegyszerű, hogy sokunkban fel sem merül, hogy ennyi is elég lehet. Ha hiszed, ha nem, ez a módszer nem más, minthogy
igyál meg naponta súlytól függően, de
legalább 3-4-5, akár 6 liter
tisztított, antioxidáns, ionizált lúgos vizet.

Pontosan olyan vizet, amit az Aquarion készülék előállít otthonodban.

Olvass többet az Aquarion vízionizáló víztisztítóról itt>>>

Jöjjön tehát az idézett szövegrész:
• Ha még sosem fogyasztott lúgos vizet, kezdetben ne használjon 1-esnél nagyobb beállítást.
• Hagyjon időt (4–7 nap) arra, hogy a teste lassan és természetesen alkalmazkodhasson. Ez után a kezdeti időszak után már fokozatosan megnövelheti a víz lúgtartalmát.
• Ne vegyen be gyógyszereket lúgos vízzel. Csak tisztított vizet használjon erre a célra.
• Lúgos víz fogyasztása előtt konzultáljon orvossal, ha:
– krónikus betegsége van,
– máj- vagy bélrendszeri diszfunkcionális zavarai vannak,
– jelenleg orvosi kezelés alatt áll.
• Ne igyon lúgos vizet, ha aklórhidriája van.
• Savas víz használata előtt konzultáljon orvossal, ha:
– érzékeny a bőre,
– allergiája van.
• Csak ivóvizet használjon az ionizátorában.
• A nem megfelelő minőségű víz káros hatással lehet az egészségére és az ionizátorára is.
• A kommunális vízellátó rendszer többnyire megfelelő vizet ad az ionizátornak.
• A kútvizet és a kisebb ellátórendszerekből származó vizet ellenőrizni kell, és előszűrésre lehet szükség. A készülékre nem érvényes a garancia, ha a károsodás vagy a tisztítási igény kemény víz okozta lerakódások következménye
Nos, ennyi az idézet, érdemes betartani az intelmeket és persze tudni, hogy a lúgos víz mindenkinek, korosztálytól, nemtől, egészségi állapottól függetlenül adható és fogyasztható és az eddigi tapasztalatok, amik pl. a 40 éves külföldi, elsősorban ázsiai elterjedt használatból ismertek, jó pár éve pedig amerikai és európai egyre növekvő használatból is, maximálisan pozitívak és egyértelműen a lúgos víz ivása mellett szólnak.

EGÉSZSÉGEDRE!



Eszedbe jutott, hogy jó lenne megkóstolni?
pH skála

Kérj ingyenes tesztet mailben: vitallaci@gmail.com !

A pH skála logaritmikus léptékű, azaz 10-szeres szorzó van az értékek között. Ez azt jelenti, hogy a savas pH 4 értékű szénsavas ásványvíz például 1.000.000-szor, azaz 1 milliószor savasabb, mint az Aquarion pH 10 értékű lúgos vize!
Szerinted a tested melyiket választja?!

Kattints ide a válaszért>>>