Csatlakoztatás a vízcsapra

Az Aquarion beszerelése egyszerű, minden háztartásban alkalmazható.

Amit igazán szeretek benne, hogy elég hozzá a TV műsorok közötti reklámblokk ideje!
A mai rohanó világban van, akinek ez is szempont lehet.
Az Aquarion ilyen téren is kiszolgálja az ügyféligényeket!

Könnyen követhető magyar nyelvű Kezelői útmutatót és az itt látható szemléletes filmet kapod a víztisztító és ionizáló mellé.
Indítsd el a videót, és nézd meg, hogy milyen egyszerű beüzemelni ezt a fantasztikus készüléket.

A film a csapra szerelhető változatot mutatja be, de az Aquarion készülék már alkalmas arra is, hogy közvetlenül a vízvezetékrendszerre csatlakoztasd. Ehhez mindössze egy T-elosztót kell beszerezned, minden más alkatrészt és átalakítót a készülék dobozában megtalálsz.


Az elegáns kivitelezésű és könnyen kezelhető Aquarion vízionizáló kiválóan tisztítja és ionizálja a vizet. Használata során biztonságos, mérgező anyagoktól mentes, oxigéndús, friss ionizált lúgos vizet ihatsz. A savas víz használatával pedig bőrödet ápolhatod és kemikáliáktól mentes konyhád lehet.

A Jupiter Science azt mondja, hogy az Aquariont azoknak fejlesztették, akik a legjobbra vágynak, ezért minden funkcióból a legjobbat építették ebbe a készülékbe. Ez a modell minden funkciót egyben tud, amit bármelyik kisebb Jupiter modell használ. A Jupiter Science garantálja, hogy ettől jobbat nem fogsz találni a piacon, mert ez a készülék egyszerűen

a legjobb a legjobbak között!





A terhes és szoptatós anyukáknak hasznos ajándékról itt találsz információt>>>
pH skála

Kérj ingyenes tesztet mailben: vitallaci@gmail.com !

A pH skála logaritmikus léptékű, azaz 10-szeres szorzó van az értékek között. Ez azt jelenti, hogy a savas pH 4 értékű szénsavas ásványvíz például 1.000.000-szor, azaz 1 milliószor savasabb, mint az Aquarion pH 10 értékű lúgos vize!
Szerinted a tested melyiket választja?!

Kattints ide a válaszért>>>