Bekötés a mosogató alá


Az Aquarion készülék két módon is beköthető a vízhálózatra. A legegyszerűbb a csapra szerelni a dobozban található átalakítóval, mindössze 10 perc alatt. Én így csináltam és ezzel bármikor percek alatt le tudom venni és pl. nyaraláskor magammal vinni. Visszaszerelni ugyancsak percek kérdése.

Ez a típus azonban már alkalmas arra is, hogy közvetlenül a vízvezeték hálózatra csatlakoztasd. Ehhez már érdemes egy vízvezeték szerelőt hívni, de egy ügyes kezű férj is könnyedén be tudja szerelni. Az alábbi képeken bemutatom a szerelési folyamatot.

Az első képen a bal oldalon látható T-modul kivételével minden szükséges alkatrészt megtalálsz a dobozban. Ebből a T-modulból azonban olyat kell vásárolnod, ami a saját konyhádban a vízvezeték kiállásnak megfelel. A képen látható első darabot 350 Ft-ért szereztem be.



A második elem egy speciális átalakító, ami boltban nem kapható (ezt mi adjuk a készülékhez!). Ez az átalakító a T-modul colos menetét, az amerikai szabványnak megfelelő menetre alakítja át. Ehhez tudod csatlakoztatni, az adapterből kiszerelt szűkítőt, ami azután egy ¼ colos fehér csövön adja át a vizet a készüléknek.
Ha ezt a bekötési módot választod, akkor fúrni kell egy 8mm-es lyukat a konyhai munkalapra, ahol fel tud jönni ez az ¼ colos rugalmas műanyag cső a készülékhez.
Nézd meg az egyszerű összeszerelési folyamat képeit.


Ha szükséges, szívesen segítek a beszerelésben! Elérhetőségeimet itt találod>>>






A terhes és szoptatós anyukáknak hasznos ajándékról itt találsz információt>>>
pH skála

Kérj ingyenes tesztet mailben: vitallaci@gmail.com !

A pH skála logaritmikus léptékű, azaz 10-szeres szorzó van az értékek között. Ez azt jelenti, hogy a savas pH 4 értékű szénsavas ásványvíz például 1.000.000-szor, azaz 1 milliószor savasabb, mint az Aquarion pH 10 értékű lúgos vize!
Szerinted a tested melyiket választja?!

Kattints ide a válaszért>>>